[greenstone-users] Search Result didnt appear

From Katherine Don
DateTue Mar 24 13:40:01 2009
Subject [greenstone-users] Search Result didnt appear
In-Reply-To (c109fb3f0903181911u5c333978j98a526022a4371b2-mail-gmail-com)
Hi

Are you using the Librarian Interface? Are you building your collection
locally or using a remote Greenstone server?
Are the new documents the same types as the original set?

Try switching GLI to expert mode (File->Preferences->Mode) and rebuild.
What errors do you get?
Are you doing a full or minimal rebuild?
What version of Greenstone are you using? What platform are you using?

One thing to try is to start a new collection, base it on the old one,
and add all the new documents in it. Does this work?

Regards,
Katherine

Hadi Mahrina wrote:
> Dear All
>
> I would like to ask you some questions.
>
> Currently i have 1600 documents in my greenstone library.
> Now I want to add 500 more documents in my library, including, ppt,
> doc, jpg, pdf and other documents
>
> I have build collection for several times but when I do searching, it
> just give me blank page
>
> why could this happen? how can I fix this problem?
>
> There are some documents rejected and not recognized by plug in.
> But even thought I have already deleted the rejected and not
> recognized plug in, the result still not appear yet
>
> Please help me...
>
>
> Thanks
> ------------------------------------------------------------------------
>
> _______________________________________________
> greenstone-users mailing list
> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>