Re: [greenstone-users] Simple question

From Katherine Don
DateThu, 16 Feb 2006 14:41:09 +1300
Subject Re: [greenstone-users] Simple question
In-Reply-To (75CF552F30ECFA439D9B3008906F2A37387633-STAWINCOMAILCL1-staff-vuw-ac-nz)
Hi Jon

I suspect you are using GLI from a greenstone installation on your
windows machine?

GLI builds collections in its own greenstone installation. You can't
just change the preferences to get it to build them elsewhere.

Check the collect directory of your windows greenstone, your new
collection will probably be there.
You can then copy the collection's folder onto the linux server, and it
will be available to greenstone there.

If you want to build collections on the server remotely, you can either
use the GLI applet or you can use a standalone GLI client, see
http://www.cs.waikato.ac.nz/~mdewsnip/greenstone/west-yorkshire/remote-greenstone.html

Regards,
Katherine

Jon Povey wrote:
> Hi,
>
> I have Greenstone installed on a red hat/apache server (eg at
> http://myserver.vuw.ac.nz/gsdl/cgi-bin/library) - that's all good.
>
> I'm running the GLI on my windows computer, and have configured the
> preferences to look at http://myserver.vuw.ac.nz/gsdl/cgi-bin/library,
> (no proxy server needed).
>
> When I build a simple collection and preview it, I get:
> "This collection is not installed on this Greenstone digital library
> system."
>
> Am I missing something fundamental about how the GLI is supposed to
> upload objects to the server?
>
> Thanks
>
> Jon Povey
>
> _______________________________________________
> greenstone-users mailing list
> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>
>