[greenstone-users] Re: Unable to make GLI work attachment

From Sandra D'Souza
DateWed, 24 Oct 2007 08:29:31 -0400
Subject [greenstone-users] Re: Unable to make GLI work attachment
In-Reply-To (471E3455-9080502-jlab-org)
Sandra D'Souza wrote:
>> Hi:
>> I have installed and reinstalled the GLI more than a dozen times in
>> the proper order:
>> Java Runtime Environment (JRE),ImageMagick and Ghostscript and
>> finally the Greenstone Librarian Interface (Win 2.74 exe file). Yet
>> my IT person says he downloaded the same and his GLI opened up!
>> I have been trying for the past two weeks (intermittently of course)
>> to get Greenstone Librarian Interface to work, but it always happens
>> that the DOS window (GLI) flashes up for a second or two and
>> disappears. This is when I download the from the link that was
>> supplied to me by a professor. But when I download it from
>> greenstone.org, the system window does not disappear but gives me
>> errors that are evident in the attachment I have enclosed.
>>
>> Appreciate your help on this matter.
>> Thank you , Sandy
> Hi folks:
>
> New to your list. Look forward to being a member.
> Second confirmation from my IT folks indicate that the system is
> looking for the java files that are not in the right path. According
> to an instructor, it is supposed to be in the location: c:\Cafelite
> (but this is the Oracle path), but instead it is located at c:\Program
> Files\Java. What can I do to set the path right?
> Thanks in advance for your help.
> Sandy
>
>

Hi
I believe I did not enclose the attachment. It is attached now.
Sandy


<<attachment>>
Type: application/msword
Filename: Error-Message.doc

download