Re: [greenstone-devel] GLI Applet

From Michael Dewsnip
DateWed, 11 May 2005 15:23:24 +1200
Subject Re: [greenstone-devel] GLI Applet
In-Reply-To (595b9ab2050510194378ae5394-mail-gmail-com)
Hi Stephen,

Can you please open the Java Console and see if there are any errors or
exceptions shown?

All the best,

Michael

Stephen DeGabrielle wrote:

> Hi, I appear to have misconfigured something with the GLI applet...
> (Possible in the webserver)
>
> I have it all going as per the instruction on
> http://www.greenstone.org/cgi-bin/library?e=&a=p&p=faqinst#gliapplet
> <http://www.greenstone.org/cgi-bin/library?e=&a=p&p=faqinst#gliapplet>
>
> It starts OK from the browser, but when I get to the end of the 'new
> collection' dialog (just after I select what metadata types to use) I
> get the following error form the GLI;
> +-----------------------------------------------------------------+
> + 'An error has occurred and the collection could not be created' +
> + [ok] +
> +-----------------------------------------------------------------+
>
> Any Ideas?
>
> I assume it is trying to write to either the local hard drive, a
> location on the server, or both?
>
> I am running;
> Greenstone server version 2.60 (Default MacOS X 10.3/Apache)
> GLI Applet freshly made from CVS last night (could be my problem)
>
>
> Thanks,
>
> Stephen De Gabrielle
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>greenstone-devel mailing list
>greenstone-devel@list.scms.waikato.ac.nz
>https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-devel
>
>