[greenstone-users] PagedImage Plugin - problem

From Katherine Don
DateMon Aug 30 11:33:33 2010
Subject [greenstone-users] PagedImage Plugin - problem
In-Reply-To (4C6A5119-1030400-comune-belluno-it)
Hi William

This is a bug that is my fault. srclink is supposed to be generated at
runtime from the srclink_file value, and it is for classifiers and
search results, but I obviously missed out testing its use in the
document page. The fix involves source code changes. The next release
will be fixed.

The easiest thing for you to do would be to modify your format
statement. This would be easier than recompiling the code.

In DocumentText or DocumentHeading format statements, instead of
[srclink], use <a
href="/gsdl/collect/[collection]/index/assoc/{Or}{[parent(Top):assocfilepath],[assocfilepath]}/[srclink_file]">

A bit of a mouthful.

Cheers,
Katherine

William Mann wrote:
> After further testing, I've found that after my images are processed
> with the PagedImage plugin (I've removed the Text and Image plugins)
> the following formatstring items are empty: [link], [srclink] and
> [href] therefore Greenstone is defaulting the link to cgi-bin. I still
> haven't found the cause of this and any ideas are totally welcome!
> Thanks.
>
>
> Il 16/08/2010 15:02, William Mann ha scritto:
>> Hi,
>>
>> I'm having a problem with the srclink while using the PagedImage plugin:
>> that is, everything seems to work fine but when I click on the image to
>> go to the raw version I get a link like the following:
>> http://myhost:8282/greenstone/cgi-bin/image.jpg which obviously doesn't
>> exist. I'm using a hierarchical structure with the following structure:
>>
>> Collection->Area 1
>> Collection->Area 2
>> ...
>>
>> In Area 1 there are the original images with the .item file and in Area
>> 2 there are other images with their .item file.
>>
>> As stated, I can navigate the images but I can't get to the full-sized
>> image because it seems that the srclink tag isn't working correctly (or
>> I'm missing something which is more likely).
>>
>> Does anyone have any idea what I'm doing wrong? This is my first time
>> trying Greenstone and this has me stumped. I'm running Greenstone on an
>> Ubuntu 10.04 server. Any help would be greatly appreciated. Thanks.
>>
>>
>>
>
>