[greenstone-users] Re: perl/GLI error

From Tel
DateFri Aug 26 06:23:30 2011
Subject [greenstone-users] Re: perl/GLI error
In-Reply-To (4E4E16C9-20408-cs-waikato-ac-nz)
dear anupama,

i have the technical staff here working on it. they assured me they
followed all the procedures listed. the server is 2.84. here is the
output as you indicated. any help is appreciated.

----------------------------------------------------------------------------
ontent-type:text/plain

ERROR: Perl failed: perl -S pluginfo.pl -listall -language "en" -xml 2>&1
--
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<PluginList length="52">
Can't load
'/usr/local/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/auto/XML/Parser/Expat/Expat.so'
for module XML::Parser::Expat:
/usr/local/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/auto/XML/Parser/Expat/Expat.so:
undefined symbol: PL_sv_undef at
/usr/lib/perl5/5.8.8/i386-linux-thread-multi/DynaLoader.pm line 230.
at /usr/local/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/XML/Parser.pm line 14
Compilation failed in require at
/usr/local/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/XML/Parser.pm line 14.
BEGIN failed--compilation aborted at
/usr/local/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/XML/Parser.pm line 18.
Compilation failed in require at
/usr/local/Greenstone/perllib/XMLParser.pm line 61.
BEGIN failed--compilation aborted at
/usr/local/Greenstone/perllib/XMLParser.pm line 61.
Compilation failed in require at
/usr/local/Greenstone/perllib/plugins/HTMLPlugin.pm line 46.
BEGIN failed--compilation aborted at
/usr/local/Greenstone/perllib/plugins/HTMLPlugin.pm line 46.
Compilation failed in require at
/usr/local/Greenstone/perllib/plugins/HTMLImagePlugin.pm line 114.
BEGIN failed--compilation aborted at
/usr/local/Greenstone/perllib/plugins/HTMLImagePlugin.pm line 114.
Compilation failed in require at /usr/local/Greenstone/perllib/plugin.pm
line 131.

Exit status: 2

(cmd=get-script-options&script=pluginfo.pl&xml=&language=en&listall=&un=admin&pw=TpEUtmEqL0mQg)

----------------------------------------------------------------------------

On 19/8/2011 04:54, Greenstone Team wrote:
> Hi Tel,
>
> I'll be busy with the Greenstone release over the coming period and
> won't have much time to check the mailing lists, but have you gone
> through the instructions at
>
> http://wiki.greenstone.org/wiki/index.php/2.84_Release_Notes#Working_with_Remote_Greenstone_and_the_GLI-Client
>
>
> to set up your Greenstone server to work as a remote server?
>
> *If* this is already the case, then there's one more thing you can do
> to work out where things are going wrong. Open your browser, type in
> your Greenstone's gliserver.pl address along with the command that's
> failing. The commands that client-GLI sends to gliserver.pl are
> printed out to the DOS terminal or X-term, as long as you start
> client-GLI from a terminal.
>
> I think the URL you want to be visiting for the error you encountered
> would be:
> http://<your-server-host>:<your-server-port>/greenstone/cgi-bin/gliserver.pl?cmd=get-script-options&script=pluginfo.pl&xml=&language=en&listall&un=<username>&pw=<password>
>
>
> In the above URL, remember to replace the <your-server-host>,
> <your-server-port>, <username> and <password> values to what's
> applicable for you. The username and password are for any account you
> created via the Administration pages.
>
> By visiting the URL, it should output the XML that's generated for a
> pluginfo request. Is there any error or irregular looking statements
> in the XML message returned? You can send us the output produced in
> the browser, though it may take us some time to get back to you.
>
> I would however suggest that you use Greenstone 2.84 instead of the
> 2.83 that you are using at present.
>
> Regards,
> Anupama