[greenstone-users] OAI setup for data provider

From m.mehrling@neu.edu
DateFri Apr 10 02:47:42 2009
Subject [greenstone-users] OAI setup for data provider
In-Reply-To (49C6E652-7010900-cs-waikato-ac-nz)
Hi Katherine,

I sort of have it working. I did upgrade to 2.81 after much
troubleshooting didn't work. We have two Greenstone setups, test and live
versions. It validates in test, and in small collections in our live
setup. Sometimes large collections in the live environment validate, and
sometimes they don't. The error I get is,

Checking for correct use of resumptionToken (if used)
Request: GET
http://129.10.107.247/gsdl/cgi-bin/oaiserver.exe?verb=ListRecords&metadataPrefix=oai_dc
[WARN] Bad HTTP status code from server: 500
[FAIL] Can't parse malformed XML in response to ListRecords request.
Cannot complete test for correct use of resumptionToken (if used)

I've tried different things, but the error is inconsistent. I've removed
records that I thought may be the problem, but if doesn't always validate,
sometimes it does. Any suggestions?
One more detail which may help, we are using a non-standard metadata set,
and I'm mapping the fields to DC. I saw some things in the wiki that I'm
looking into, but most collections do validate with the mapping.
Thank you,
Martin

************************************
Martin Mehrling
Digital Systems Specialist
m.mehrling@neu.edu
617.373.5885
========================
301 Snell Library
Northeastern University
Boston, Massachusetts 02115


Katherine Don <kjdon@cs.waikato.ac.nz>
03/22/2009 09:31 PM

To
m.mehrling@neu.edu
cc
greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
Subject
Re: [greenstone-users] OAI setup for data provider


Hi Martin

Sorry for the late reply. You have probably got this working already. If
not:

Which version of greenstone are you using? Older versions did not
validate. Please try with 2.81 if you are not already using it.

Regards,
Katherine

m.mehrling@neu.edu wrote:

Hello and Happy New Year!

Does anyone have a working oai.cfg file that could be sent to me? I'm
getting errors when I validate, and I'm wondering if I'm not setting up
the file correctly. Also, when there are errors regarding the XML, to
which XML document are the errors referring?

Thanks for any help!
Martin

************************************
Martin Mehrling
Digital Systems Specialist
m.mehrling@neu.edu
617.373.5885
========================
301 Snell Library
Northeastern University
Boston, Massachusetts 02115


_______________________________________________
greenstone-users mailing list
greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20090409/9a3082df/attachment.html