[greenstone-users] Problem building collection

From Huw Wyn Jones
DateThu Dec 6 04:35:23 2007
Subject [greenstone-users] Problem building collection
In-Reply-To (475579A5-1040603-cefngwlad-org)
This information from the HTTPD error log might be useful too. My temp
directory has always been empty. Is the reference to a file there a
permissions issue?


[Tue Dec 04 14:40:08 2007] [error] [client 62.56.59.101] File does not
exist: /var/www/html/favicon.ico

[Tue Dec 04 14:48:30 2007] [error] [client 62.56.59.101]
/var/www/html/gsdl/bin/linux/wget: error while loading shared libraries:
libssl.so.0.9.7: cannot open s
hared object file: No such file or directory, referer:
http://library.cefngwlad.org/gsdl/cgi-bin/library

[Tue Dec 04 14:48:30 2007] [error] [client 62.56.59.101] , referer:
http://library.cefngwlad.org/gsdl/cgi-bin/library

[Tue Dec 04 14:48:48 2007] [error] [client 62.56.59.101]
util::filtered_rm_r /var/www/html/gsdl/tmp/tbuild1/test/import does not
exist, referer: http://library.
cefngwlad.org/gsdl/cgi-bin/library?e=collector-00000test-00tbuild1---off-0--00---0-10-0---0---0prompt-10---4-------0-1l--10GMMo62-en-50---20-bild---0--1-00-0-0-
01-1admin-0utfZz-8-00&p=bildframe1

[Tue Dec 04 14:48:48 2007] [error] [client 62.56.59.101]
util::filtered_rm_r /var/www/html/gsdl/tmp/tbuild1/test/building does
not exist, referer: http://librar
y.cefngwlad.org/gsdl/cgi-bin/library?e=collector-00000test-00tbuild1---off-0--00---0-10-0---0---0prompt-10---4-------0-1l--10GMMo62-en-50---20-bild---0--1-00-0-
0-01-1admin-0utfZz-8-00&p=bildframe1

[Tue Dec 04 14:48:48 2007] [error] [client 62.56.59.101]
util::filtered_rm_r /var/www/html/gsdl/tmp/tbuild1/test/archives does
not exist, referer: http://librar
y.cefngwlad.org/gsdl/cgi-bin/library?e=collector-00000test-00tbuild1---off-0--00---0-10-0---0---0prompt-10---4-------0-1l--10GMMo62-en-50---20-bild---0--1-00-0-
0-01-1admin-0utfZz-8-00&p=bildframe1

[Tue Dec 04 14:51:15 2007] [warn] [client 62.56.59.101] Timeout waiting
for output from CGI script /var/www/html/gsdl/cgi-bin/library, referer:
http://library.c
efngwlad.org/gsdl/cgi-bin/library?e=status-00000-00---off-0--00---0-10-0---0---0prompt-10---4-------0-1l--10-en-50---20-frameset---0--1-00-0-0-01-1-0utfZz-8-00&
a=status&p=select

[Tue Dec 04 14:51:15 2007] [error] [client 62.56.59.101] (70007)The
timeout specified has expired: ap

oops

The requested page could not be found. Please use your browsers 'back' button or the above home button to return to the Greenstone Digital Library.length_filter:
apr_bucket_read() failed, referer:
http://library.cefngwlad.org/gsdl/cgi-bin/library?e=status-00000-00---off-0--00---0-10-0---0---0prompt-10---4-------0-1l--10-en-50---20-frameset---0--1-00-0-0-0
1-1-0utfZz-8-00&a=status&p=select


Huw Wyn Jones wrote:
> graeme wrote:
>> I suspect that there is a parsing error. When the documents are being
>> prepared for building they are read and any errors are written to the
>> log file if you run the GLI in expert mode then the errors will be
>> displayed in the console. This should give you more assistance is
>> determining what is wrong.
>>
> I cannot get GLI to work at the moment so I'm trying to get things
> moving with the old Collector interface instead.
>
> I just tried building another 'Test' collection using The Collector
> interface and adding a single basic HTML page to it. Unfortunately
> this failed again and gave the same reasons as before. The error in
> the error log is:
> ERROR: Invalid collection: test
>
> Any suggestions as to what is going wrong would be gratefully appreciated.
>
> TIA
>
> Huw
>
>
>
>
>
>
>
>
>> Graeme.
>>
>> On Nov 29, 2007 7:56 PM, Huw Wyn Jones <huw&#64;cefngwlad.org> wrote:
>>
>>> Hi all,
>>>
>>> I'm having problems building a 'test' collection. When ever I try to build
>>> a collection I get this error:
>>>
>>> The collection could not be built as it contains no data. Make sure that at
>>> least one of the directories or files you specified on the source data page
>>> exists and is of a type or (in the case of a directory) contains files of a
>>> type, that Greenstone can process.
>>>
>>> The source data does exist - I even get this error when referencing simple
>>> web pages. Can anyone suggest what might be creating the problem?
>>>
>>> TIA
>>>
>>> Huw
>>> --
>>> ================================
>>> Huw Wyn Jones
>>> Reolwr ICT / ICT Manager
>>> Fforwm Gwledig Cymru
>>> Wales Rural Forum
>>>
>>> _______________________________________________
>>> greenstone-users mailing list
>>> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
>>> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>
> --
> ================================
> Huw Wyn Jones
> Reolwr ICT / ICT Manager
> Fforwm Gwledig Cymru
> Wales Rural Forum
> ------------------------------------------------------------------------
>
> _______________________________________________
> greenstone-users mailing list
> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>
> ------------------------------------------------------------------------
>
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.5.503 / Virus Database: 269.16.13/1169 - Release Date: 03/12/2007 22:56
>


--
================================
Huw Wyn Jones
Reolwr ICT / ICT Manager
Fforwm Gwledig Cymru
Wales Rural Forum

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20071205/e002323c/attachment-0001.html