Re: [greenstone-devel] Greenstone installation problem

From Michael Dewsnip
DateFri, 26 Jan 2007 09:31:29 +1300
Subject Re: [greenstone-devel] Greenstone installation problem
In-Reply-To (20070124183051-shpdsbwgmwa8s4wc-my2-dal-ca)
Hi,

This sounds like something is wrong in the Greenstone
"cgi-bin/gsdlsite.cfg" file -- check that the "gsdlhome", "httpprefix"
and "httpimg" settings are correct.

Regards,

Michael

R. Tayze MacKenzie wrote:

>Here's the problem we're having ...
>
>We have successfully loaded the greenstone software and created several
>collections on a windows machine but are having dificulty getting it to work on
>a network server. When performing the install most of the default options were
>chosen. The exceptions were:
>
>The installation directory - it was installed to /home/cmidocs/public_www (web
>address - http://docs.informatics.management.dal.ca/gsdl)
>
>An existing cgi-bin directory was used - /home/cmidocs/public_www/cgi-bin (web
>address - http://docs.informatics.management.dal.ca/cmidocs/cgi-bin)
>
>
>The first page
>(http://docs.informatics.management.dal.ca/cmidocs/cgi-bin/library) loads but
>all links on that page are incorrect. Rather than point to the above script
>they link to
>http://docs.informatics.management.dal.ca/cmidocs/cgi-bin/cmidocs/library?...
>which has an extra "cmidocs" appended after the "cmidocs/cgi-bin".
>
>I have attempted to look at the installer's guide and developer's guide to find
>out what setting to change with no luck as of yet. Could you please advise
>what change I need to make or whether I need to delete the current installation
> and re-install with diferent parameters.
>
>Thanks for your help,
>
>Tayze MacKenzie
>
>
>R. Tayze MacKenzie
>MBA (Candidate)
>Dalhousie University
>R.Tayze.MacKenzie@dal.ca
>(902) 843-0196
>
>_______________________________________________
>greenstone-devel mailing list
>greenstone-devel@list.scms.waikato.ac.nz
>https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-devel
>
>
>
>