Re: [greenstone-users] Unable to view Browsing classifers on GLI

From Chaitra
DateTue, 03 Oct 2006 16:34:57 +0530
Subject Re: [greenstone-users] Unable to view Browsing classifers on GLI
In-Reply-To (451C4A34-5000103-cs-waikato-ac-nz)
Thank you so much, Katherine. Deleting the classifiers.dat file solved
the problem.

Regards,
Chaitra


Katherine Don wrote:
> Hi
>
> This is a strange problem. Do you get the list of plugins ok?
> Try shutting down GLI, deleting classifiers.dat (~/.gli/classifiers.dat,
> or C:Documents and SettingsusernameApplication
> DataGreenstonegliclassifiers.dat) then restarting. Does the list get
> loaded properly?
>
> If not, are there any errors on the terminal window? check that there
> are some classifiers in greenstone/perllib/classifiers.
>
> Try opening up a terminal, going to the greenstone directory, run
> 'setup' (windows) or 'source setup.bash' (linux), then run 'perl -S
> classinfo.pl -xml -listall'
> and 'perl -S classinfo.pl -xml AZList'
> Do you get nice XMl output?
>
> Regards,
> Katherine
>
> Chaitra wrote:
>
>> Hi List,
>> I've been facing this strange problem lately. I see a blank list on
>> clicking on Design ->Browsing classifiers option. The drop down list
>> with the classifiers list shows an empty list.
>>
>> Can u please help me?
>>
>> Regards,
>> Chaitra
>>
>>
>> _______________________________________________
>> greenstone-users mailing list
>> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
>> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>>
>>
>>
>
>
>