Re: [greenstone-users] GLI Applet problem

From Michael Dewsnip
DateTue, 14 Feb 2006 11:20:06 +1300
Subject Re: [greenstone-users] GLI Applet problem
In-Reply-To (43E7B0B2-90904-yale-edu)
Hi Arthur,

Hmmm... strange problem. Do you get the Metadata Sets prompt after the
title/description prompt? Try checking the Java Console from your
browser to see if there are any exceptions showing. Also, have a look on
the server machine to see if the collection has actually been created
(in the Greenstone "collect" directory).

If nothing else works I'd recommend you try Greenstone v2.63. While I
can't think of any changes in the new version that would affect this,
further troubleshooting will be easier if you're using the latest version.

Let me know how you get on,

Michael

Arthur R. Belanger wrote:

> Hello.
>
> I am running version 2.62 on Red Hat Linun AS 4. I have installed the
> GLI as an applet. The problem I am having is in creating a new
> collection that is not based on an existing collection. After
> entering the collection title and the description on content and
> clicking ok, I am returned to the applet but nothing has happened.
> The title bar says "Greenstone Librarian Interface Mode: Librarian
> Collection: No Collection" The same thing happens when I use the
> expert mode. The applet creates a new collection only if I base it on
> an existing collection.
>
> Is this likely to be a local configuration issue, a known problem or
> something else?
>
> I'd appreciate any light anyone can shed on the situation.
>