[greenstone-users] Moving complied Greenstone to another directory

From Jay Clark
DateTue Oct 19 09:50:57 2010
Subject [greenstone-users] Moving complied Greenstone to another directory
In-Reply-To (7C607DE5D2148C4C838B9EBDA7DB4DE96CD19007-ABRAHAM-us-maf-org)
Update!

Katherine,
I just discovered that Subversion may be the culprit! I did an xcopy /s /e <source> <destination> and without any modifications my new destination folder will run the GLI without a problem. I hope this solves my problems.

Thank you,
Jay Clark

MAF Learning Technologies
www.maflt.org<http://www.maflt.org>

________________________________
From: greenstone-users-bounces@list.scms.waikato.ac.nz [mailto:greenstone-users-bounces@list.scms.waikato.ac.nz] On Behalf Of Jay Clark
Sent: Monday, October 18, 2010 1:20 PM
To: Katherine of Greenstone Team
Cc: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
Subject: RE: [greenstone-users] Moving complied Greenstone to another directory

Hi Katherine,
I have been keeping my internal svn respository up-to-date with frequent commits after changes and recompiles, making sure that any new files were being added.

I've attached the output of running pluginfo.pl -describeall. The error indicated seems to be most clearly understood when reading the debug file that I sent before. I'll re-attach it for reference. My guess is that for some reason a plugin (perhaps BasePlugin.pm?) has errors that can't be parsed now. I don't have a clue why though.

Also, I did not initially recompile either Greenstone or the GLI once I moved it to the new folder. I just recompiled it and still get the same errors. I'm attaching the output of running gli/gli.bat as well to see if that sheds any new light on this.

I appreciate your assistance with this issue.

Thank you,
Jay Clark

MAF Learning Technologies
www.maflt.org<http://www.maflt.org>
________________________________
From: Katherine of Greenstone Team [mailto:greenstone_team@cs.waikato.ac.nz]
Sent: Sunday, October 17, 2010 5:36 PM
To: Jay Clark
Cc: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
Subject: Re: [greenstone-users] Moving complied Greenstone to another directory

Hi Jay

How did you do the copy? you said svn export. Did you then recompile everything? svn export won't copy over any compiled stuff, only the files that svn knows about.

gsdlsite.cfg in cgi-bin folder will be generated from gsdlsite.cfg.in when you run the web server I think. If you are only using local library then you won't need it.

Check that there is no path info in setup.bat. There shouldn't be.
You can try, in a terminal, running setup.bat, then perl -S pluginfo.pl -describeall and see what errors you get.

Regards,
Katherine

Jay Clark wrote:
Hello,
I'm having some difficulty moving a Greenstone 2 instance that I've compiled myself to another directory. Everything works just fine when I use the GLI and the server from the directory I built everything in, but when I try to move that folder (via SVN Export) to another folder (making sure there are no spaces in the path) and try to run the GLI from there, I get XML parse errors for some of the plugins.

I have found this page <http://wiki.greenstone.org/wiki/index.php/Running_Greenstone> and followed the steps at the bottom for moving my installation to another folder. Unfortunately those steps do not work for me. The errors persist.

Technical Info:
OS: Windows 7 32-bit
GSDL: GS2 snapshot from 2010.10.12 (with a few of my own customizations to the web output)
Path: C:UsersjclarkDesktop runk
Browser: Any (default is Chrome)

I noticed that in my cgi-bin folder there is no gsdlsite.cfg file (only gsdlsite.cfg), and removing llssite.cfg and glisite.cfg make no difference.

I'll also attach the output of gli.bat -debug in case that reveals anything I haven't noticed yet.

Thanks in advance for your assistance.

Thank you,
Jay Clark

MAF Learning Technologies
www.maflt.org<http://www.maflt.org>

________________________________

_______________________________________________
greenstone-users mailing list
greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz<mailto:greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz>
https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20101018/9e476510/attachment.html