Re: [greenstone-users] 2.41: Building Image Collections on MacOSX, what am I missing?

From Carl Jones
DateThu, 18 Dec 2003 04:19:03 -0500
Subject Re: [greenstone-users] 2.41: Building Image Collections on MacOSX, what am I missing?
In-Reply-To (3FE106F6-96733BA9-cs-waikato-ac-nz)
Hi Michael,

OK. Got it. Loading the images now. However, when trying to view them
in my browser (still not displaying thumbnails btw, but I'm assume
that's a plugin setting) when I click on the (text) icon to display the
image I'm getting the dreaded :

"Dummy text to sidestep display bug message"

Which from searching the list archives I believe has something to do
with the format strings in the collect.cfg file? I checked the faq but
didn't find anything.

Sorry to be such a pain.....

Thanks, again!

Carl

PS. Finally, one last little thing. On installing 2.41, the default
username/password "admin" doesn't seem to work.

On Dec 17, 2003, at 8:46 PM, Michael Dewsnip wrote:

> Hi Carl,
>
> Yes, you do need ImageMagick installed for building image collections
> on
> any platform. ImagePlug uses the "convert" and "identify" programs that
> are part of the ImageMagick group.
>
> All the best,
>
> Michael
>
>
>
> Carl Jones wrote:
>
>> Hi,
>>
>> Sorry to post once again with what is probably a basic question. But
>> does ImageMagick need to be installed for building collections on
>> non-Windows platforms (I'm on OSX 10.3). I believe I read in the
>> documentation (or on the list) that ImageMagick was only needed on
>> Windows, but I've had no luck building image collections on OSX. I've
>> tested by dragging a couple of .jpg files into the opened collection
>> under the GLI interface. I can assign metadata, but at build time
>> Greenstone ignores the jpg files.
>>
>> Thanks very much for your help.
>>
>> Carl
>>
>> _______________________________________________
>> greenstone-users mailing list
>> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
>> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>