Re: Indexer problem: Broken Pipe

From Stefan Boddie
DateTue, 11 Feb 2003 14:06:49 +1300
Subject Re: Indexer problem: Broken Pipe
In-Reply-To (3E47E954-9020200-opticode-co-za)
Hi Leon,

Is it possible you're trying to create an index on metadata that's never
set? That is, if you try to create a "document:Blurk" index and no "Blurk"
metadata is set in any of your documents then MG might have some problems.
It doesn't much like creating indexes with no (or very little) content.

Stefan.

----- Original Message -----
From: "Leon Messerschmidt" <leon@opticode.co.za>
To: <greenstone@tripath.colosys.net>
Sent: Tuesday, February 11, 2003 7:03 AM
Subject: Indexer problem: Broken Pipe


> Hello,
>
> I've got a problem with the Greenstone indexer: When I run
> "buildcol.pl" it stops after _exactly_ 2048 records. The only message
> is "Broken Pipe" - no further information is given. I've have tried it
> with different records and different combinations of records. Always
> the same effect.
>
> Even more confusing is that if I add an index for document:Title in my
> collect.cfg file it works fine, but the above error occurs whenever I
> use any other metadata field. Any metadata field on its own or in
> combination with document:Title causes the error.
>
> I added some debug lines in the perl code and the error seems to
> originate from GAPlug. My Perl knowledge is a bit limited, and I can't
> seem to isolate the problem.
>
> I tried to increase the limit for open files as well as processes on my
> system, but it had no effect. I'm using a Debian Linux based system.
>
> Is there anyone that can point me to the right direction?
>
> ~ Leon
>
>