[greenstone-users] Fwd: Fwd: Accesing the GLI

From Lesley Dick
DateMon Nov 1 08:27:50 2010
Subject [greenstone-users] Fwd: Fwd: Accesing the GLI
NOTE: The author of this message might not be subscribed to this
mailing list. Please reply to them directly at _mattday79@gmail.com
<mailto:mattday79@gmail.com> _as well as replying to the mailing list.

Thanks
Lesley


-------- Original Message --------
Subject: Fwd: Accesing the GLI
Date: Sat, 30 Oct 2010 19:19:00 +0100
From: Matt Day <mattday79@gmail.com>
To: lesleyd@cs.waikato.ac.nz

---------- Forwarded message ----------
From: *Matt Day* <mattday79@gmail.com <mailto:mattday79@gmail.com>>
Date: Sat, Oct 30, 2010 at 6:38 PM
Subject: Accesing the GLI
To: greenstone@cs.waikato.ac.nz <mailto:greenstone@cs.waikato.ac.nz>


Hello Lesley,

Hope you can help, I'm having difficulty accessing the GLI on a home pc
(Windows 7 64bit), I have gone through the help material but have not
been able to resolve. Can you advise on a possible solution or direct me
to where this info may be?

When I run the GLI batch file, the GLI flashes up momentarily but fails
to load. I am using Windows 7 64 bit. Have installed Greenstone outside
progam files, running as administartor and have amended security rights
on the installation folder to allow full access, as discussed on the
troubleshoot section.

Any thoughts very welcome!

Many thanks

matt


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20101101/f3bea7c1/attachment-0001.html