Re: [greenstone-users] HTML page not processing

From Michael Dewsnip
DateTue, 29 Jul 2003 15:28:30 +1200
Subject Re: [greenstone-users] HTML page not processing
In-Reply-To (20030723095244-24865-qmail-webmail27-rediffmail-com)
Hi Rajesh,

This is strange.

A few questions:

- Do you get an error message when trying to view the documents, or just
a blank page?
- Are you using Windows or Unix? If Windows, are you using the local
library, or do you use a separate webserver?
- Have you made any changes to the format statements in the collection
configuration file?
- What version of Greenstone are you using?

If possible, the best thing would be if you could send me a link to your
collection (so I can see the problem myself), or, if the collection is
small enough, package the collection up and send it to me. This would
make it much easier for me to track down the problem.

Sorry I couldn't be of more help.

Regards,

Michael

rajesh r wrote:

> Greenstone developers,
>
> I am facing a problem while putting my html pages to the library.
> The collection is creating properly and even the search is showing
> the results, but when i click the search result link it doesnt
> show the actual content of the html page.
>
> I also tried the pages after placing the files in the cgi-bin
> folder of apache. Still this is not working.
>
> Any help or advice is greatly appreciated.
>
> Thanks for your time and consideration.
> Raj.
> ___________________________________________________
> Download the hottest & happening ringtones here!
> OR SMS: Top tone to 7333
> Click here now:
> http://sms.rediff.com/cgi-bin/ringtone/ringhome.pl
>
> _______________________________________________
> greenstone-users mailing list
> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users