[greenstone-users] how to put pdf file with ms acess data base

From archives
DateTue, 14 Feb 2006 12:16:03 -0800
Subject [greenstone-users] how to put pdf file with ms acess data base
In-Reply-To (200602132210-k1DMAWav005543-vastu-nic-in)
hello everbody i am from natioanl archives of india we have created dat base
of file title in ms acess and whole file scanned in form of pdf file can any
body tell us how to link ms acess datbase with pdf file so that any one
search the title he get that whole pdf file there only
ns mani
microphotographist
national archives of india

----- Original Message -----
From: <greenstone-users-request@list.scms.waikato.ac.nz>
To: <greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz>
Sent: Monday, February 13, 2006 2:10 PM
Subject: greenstone-users Digest, Vol 35, Issue 5


> Send greenstone-users mailing list submissions to
> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
> greenstone-users-request@list.scms.waikato.ac.nz
>
> You can reach the person managing the list at
> greenstone-users-owner@list.scms.waikato.ac.nz
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of greenstone-users digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
> 1. Re: Importing CDS/ISIS db failure ... arcinfo::save_info
> couldn't write (ruben pandolfi)
> 2. Launching gli.bat (Georges Moracchini)
> 3. Re: Importing CDS/ISIS db failure ... arcinfo::save_info
> couldn't write (John R. McPherson)
> 4. Re: GLI (Michael Dewsnip)
> 5. How to display the chalk.gif at every page?
> (Anastasia Henny Mariane S)
> 6. about building a video collection (Joshy.Kuriakose)
> 7. Questions about building collections (Kelly Ezell)
> 8. Re: How to display the chalk.gif at every page? (Richard Managh)
> 9. Re: GLI Applet problem (Michael Dewsnip)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Sat, 11 Feb 2006 14:54:15 +0100
> From: ruben pandolfi <pandolfi.r@inwind.it>
> Subject: Re: [greenstone-users] Importing CDS/ISIS db failure ...
> arcinfo::save_info couldn't write
> To: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> Message-ID: <43EDEC87.1070809@inwind.it>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
>
>
> Jonathan Gorman wrote:
> > Check "How do I fix XML::Parser errors during import.pl?" in the FAQ.
> >
> > Jon Gorman
> >
>
>
>
> Thank you Jon,
>
> I do not think the error is due to perl.
>
> Infact I only have warnings from perl:
>
> buildcol.pl> not well-formed (invalid token) at line 31, column 34, byte
> 1572 at /usr/lib/perl5/XML/Parser.pm line 187
> buildcol.pl> WARNING: No plugin could process
> HASH7bca/b456434f/1d719200/0bs809.dir/doc.xml
>
>
> but an error from arcinfo:
>
> buildcol.pl> *** creating auxiliary files
> buildcol.pl> arcinfo::save_info couldn't write
> /var/www/gsdl/collect/isis2/archives/HASH7bca/b456434f/1d719200/0bs809.dir/doc.xml/archives.inf
> buildcol.pl> Command failed.
>
>
> I also tried installing greenstone on win ME , I have the same perl
> warnings and the same arcinfo failure problem importing the same
> cds/isis database. (using perl version in greenstone package)
>
> Others plugins are working fine.
>
> Do you have any ideas?
>
> Thanks to everybody can give help....
>
> ruben
>
>
>
>
>
> > hello,
> >
> > and Greetings to all Greenstone user!
> >
> > I have just installed latest version 2.63 , very nice application ,
> > great work, and love the new HTML output with css
> >
> > I have never used the program before, I've read the guides quickly but
> > luckily looks pretty much clear from interface :-)
> >
> > First task I have to do is to import an existing cds/isis
> > bibliographical collecction, 809 records.
> >
> > From logs file, importing is ok , then I have 809 warnings like:
> >
> >
> > buildcol.pl> not well-formed (invalid token) at line 31, column 34, byte
> > 1572 at /usr/lib/perl5/XML/Parser.pm line 187
> > buildcol.pl> WARNING: No plugin could process
> > HASH7bca/b456434f/1d719200/0bs809.dir/doc.xml
> >
> >
> > and finally an error that prevent the collection preview/creation :
> >
> >
> >
> > buildcol.pl> *** creating auxiliary files
> > buildcol.pl> arcinfo::save_info couldn't write
> >
> /var/www/gsdl/collect/isis2/archives/HASH7bca/b456434f/1d719200/0bs809.dir/doc.xml/archives.inf
>
> >
> > buildcol.pl> Command failed.
> >
> >
> >
> > Though I can see that in
> >
> > /var/www/gsdl/collect/isis2/archives/
> >
> > every record has been correctly recognized and structured in XML ...
> >
> > Any idea what is causing and how to solve the problem?
> >
> >
> >
> > (Trying to) running greenstone 2.63 locally on
> >
> > Linux rubuntu 2.6.10-5-386
> > perl, v5.8.4
> > java version "1.4.2_10"
> > Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2_10-b03)
> > Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2_10-b03, mixed mode)
> >
> >
> > Thank you for your help,
> >
> > Ruben
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
>
>
>
>
>
> --
> ..................
>
> Ruben Pandolfi
>
> -------------------------------------------------------------
> "...I Think This is the Beginning of a Beautiful Friendship."
> -------------------------------------------------------------
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Sat, 11 Feb 2006 20:08:47 +0100
> From: Georges Moracchini <gm@univ-corse.fr>
> Subject: [greenstone-users] Launching gli.bat
> To: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> Message-ID: <43EE363F.7000809@univ-corse.fr>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
>
> Hi
>
>
> I have installed greenstone on windows Xp and I face a problem with
> launching bat files
>
> - gli.bat and gems.bat don't runby double clicking on the file and gli
> doesn't launch with start / programs / ...
> - but they execute successfully when called opening a dos window,
>
> any solution ?
>
> thanks in advance
>
> --
> Georges Moracchini
> university of Corsica
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 3
> Date: Sun, 12 Feb 2006 10:44:48 +1300
> From: "John R. McPherson" <jrm21@cs.waikato.ac.nz>
> Subject: Re: [greenstone-users] Importing CDS/ISIS db failure ...
> arcinfo::save_info couldn't write
> To: ruben pandolfi <pandolfi.r@inwind.it>
> Cc: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> Message-ID: <20060211214448.GM14862@matai.cs.waikato.ac.nz>
> Content-Type: text/plain; charset=utf-8
>
> On Sat, Feb 11, 2006 at 02:54:15PM +0100, ruben pandolfi wrote:
>>
>> Jonathan Gorman wrote:
>> > Check "How do I fix XML::Parser errors during import.pl?" in the FAQ.
>> >
>> > Jon Gorman
>> >
>>
>>
>>
>> Thank you Jon,
>>
>> I do not think the error is due to perl.
>>
>> Infact I only have warnings from perl:
>>
>> buildcol.pl> not well-formed (invalid token) at line 31, column 34, byte
>> 1572 at /usr/lib/perl5/XML/Parser.pm line 187
>> buildcol.pl> WARNING: No plugin could process
>> HASH7bca/b456434f/1d719200/0bs809.dir/doc.xml
>>
>
> Normally, a "not well-formed" error in the XML Parser means that a
> source file has badly encoded data, and the plugin has not detected this
> and has made a non-utf8 archive .xml file. It might also mean that the
> plugin has used or passed in an invalid xml tag.
>
> Most of the plugins are careful enough to convert any wrongly encoded
> metadata/text into the correct encoding, so perhaps the ISIS plugin
> doesn't. Are you able to make your input documents available for testing?
> That might be the quickest way for a developer to work out where the
> problem is.
>
> John
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 4
> Date: Mon, 13 Feb 2006 10:12:30 +1300
> From: Michael Dewsnip <mdewsnip@cs.waikato.ac.nz>
> Subject: Re: [greenstone-users] GLI
> To: Sergio Blanco <sergio@uniovi.es>
> Cc: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> Message-ID: <43EFA4BE.4070509@cs.waikato.ac.nz>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
>
> Hi Sergio,
>
> The authentication scheme for building collections remotely is described
> in the "Authentication" section of
> http://www.cs.waikato.ac.nz/~mdewsnip/greenstone/west-yorkshire/remote-greenstone.html
>
> Your user needs to be in either:
>
> - The "remote-superuser" group (can create new collections and edit all
> existing collections)
>
> or
>
> - The "remote-collection-builder" group and "<collection>-maintainer"
> groups (for editing the <collection> collection)
>
> Regards,
>
> Michael
>
>
>
> Sergio Blanco wrote:
>
>> Hi ,
>> I write you from the University of Oviedo(SPAIN)
>> After installing the GLI client for remote building collections, I
>> said Richard that al was ok.. Not true.
>>
>> When I run the client-gli.bat file the program asks for the Greenstone
>> library and gliserver
>> URLs(http://<your-machine-name>:<port>/gsdl/cgi-bin/library
>> (library.exe if the server is Windows) and
>> http://<your-machine-name>:<port>/gsdl/cgi-bin/gliserver.pl,
>> respectively. )
>>
>> (The port is 80 in both cases.(Apache conf file is with 'listen 80')
>>
>> From the admin page, I add a new user(with a password x and into the
>> adminstrator group and another into the colbuilder group).
>> In both cases, when I try to build a new collection after running the
>> client-gli.bat flie, it asks for the user and password. I write the
>> user and password and the next window error:
>>
>>
>> An error has ocurred on the remote Greenstone server while performing
>> this operation
>> Authentication failed: user is not in the required group
>>
>> Any help????????
>> Tanks in advance.......
>>
>>
>> _______________________________________________
>> greenstone-users mailing list
>> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
>> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>>
>>
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 5
> Date: Sun, 12 Feb 2006 19:20:35 -0800 (PST)
> From: Anastasia Henny Mariane S <anastasiahenny@yahoo.com>
> Subject: [greenstone-users] How to display the chalk.gif at every
> page?
> To: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> Message-ID: <20060213032035.59017.qmail@web36804.mail.mud.yahoo.com>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> Dear Group,
>
> I noticed that the left bar (chalk.gif) is only displayed at the main
> page of the collection. How do I change this so that the left bar is
> displayed at every page inside the collection? Any tips would be
> appreciated. Thank you.
>
> Sincerely,
> henny
>
>
> ---------------------------------
> Yahoo! Mail
> Use Photomail to share photos without annoying attachments.
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL:
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20060212/20c5129c/attachment-0001.html
>
> ------------------------------
>
> Message: 6
> Date: Tue, 14 Feb 2006 04:25:40 +0530
> From: "Joshy.Kuriakose" <updkottayam@hotmail.com>
> Subject: [greenstone-users] about building a video collection
> To: <greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz>
> Message-ID: <BAY14-DAV8F68C6EE06509937A1A45BE070@phx.gbl>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> Sir/Madam
> can i know about how we build a video collection on greenstone software,
> what are the configuration and additional software required for that.
>
> your sincerely
> Mallikarjun Dora
> mallikarjun23j@yahoo.com
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL:
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20060214/4da3ef0e/attachment-0001.html
>
> ------------------------------
>
> Message: 7
> Date: Mon, 13 Feb 2006 14:53:45 -0600
> From: "Kelly Ezell" <Kelly.Ezell@state.tn.us>
> Subject: [greenstone-users] Questions about building collections
> To: <greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz>
> Message-ID: <s3f09d8c.090@state.tn.us>
> Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
>
> I am coming up with an error that says Error:PDF version 1.5 - - xpdf
> supports version 1.4 what do I need to do to fix this. Also I am
> getting an error that says : AZList: HASH then a number metadata has
> become empty. What do I need to do to fix these errors.
> Thank You,
>
>
> Kelly Ezell
> Tennessee State Library and Archives
> Tennessee Documents
> Kelly.Ezell@state.tn.us
> 615-253-3465
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL:
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20060213/adc59162/attachment-0001.html
>
> ------------------------------
>
> Message: 8
> Date: Tue, 14 Feb 2006 11:15:21 +1300
> From: Richard Managh <richard@dlconsulting.co.nz>
> Subject: Re: [greenstone-users] How to display the chalk.gif at every
> page?
> To: Anastasia Henny Mariane S <anastasiahenny@yahoo.com>
> Cc: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> Message-ID: <43F104F9.8020405@dlconsulting.co.nz>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> Hi Henny,
>
> By default, (I'm using Greenstone 2.62) that image is displayed on every
> page, so I assume you have changed your collection in such a way that it
> is no longer displayed on every page.
>
> You need to check your macro files to ensure that /gsdl/web/images/chalk.gif is
> declared in all of the relevant packages (might be: Style, Global, etc)
> for the display of your pages.
>
> Perhaps you have overridden GSDL Error

in some pages so that it no longer
> produces a html body tag containing background="chalk.gif"
>
> Look through the header macros of your macro files to ensure that
> /gsdl/web/images/chalk.gif is in their macro structure, for example:
>
> GSDL Error
{
> GSDL Error
SearchSubjectsFromDates

> }
>
>
> Hope this helps.
>
>
> Richard
> ---
> DL Consulting
> Greenstone Digital Library and Digitisation Specialists
> contact@dlconsulting.co.nz
> www.dlconsulting.co.nz
>
>
> Anastasia Henny Mariane S wrote:
>
>> Dear Group,
>>
>> I noticed that the left bar (chalk.gif) is only displayed at the main
>> page of the collection. How do I change this so that the left bar is
>> displayed at every page inside the collection? Any tips would be
>> appreciated. Thank you.
>>
>> Sincerely,
>> henny
>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>> Yahoo! Mail
>> Use Photomail
>> <http://pa.yahoo.com/*http://us.rd.yahoo.com/evt=38867/*http://photomail.mail.yahoo.com>
>> to share photos without annoying attachments.
>>
>>------------------------------------------------------------------------
>>
>>_______________________________________________
>>greenstone-users mailing list
>>greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
>>https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>>
>>
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL:
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20060214/186ab816/attachment-0001.html
>
> ------------------------------
>
> Message: 9
> Date: Tue, 14 Feb 2006 11:20:06 +1300
> From: Michael Dewsnip <mdewsnip@cs.waikato.ac.nz>
> Subject: Re: [greenstone-users] GLI Applet problem
> To: arthur.belanger@yale.edu
> Cc: Greenstone Users List <greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz>
> Message-ID: <43F10616.1030202@cs.waikato.ac.nz>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
>
> Hi Arthur,
>
> Hmmm... strange problem. Do you get the Metadata Sets prompt after the
> title/description prompt? Try checking the Java Console from your
> browser to see if there are any exceptions showing. Also, have a look on
> the server machine to see if the collection has actually been created
> (in the Greenstone "collect" directory).
>
> If nothing else works I'd recommend you try Greenstone v2.63. While I
> can't think of any changes in the new version that would affect this,
> further troubleshooting will be easier if you're using the latest version.
>
> Let me know how you get on,
>
> Michael
>
>
>
> Arthur R. Belanger wrote:
>
>> Hello.
>>
>> I am running version 2.62 on Red Hat Linun AS 4. I have installed the
>> GLI as an applet. The problem I am having is in creating a new
>> collection that is not based on an existing collection. After
>> entering the collection title and the description on content and
>> clicking ok, I am returned to the applet but nothing has happened.
>> The title bar says "Greenstone Librarian Interface Mode: Librarian
>> Collection: No Collection" The same thing happens when I use the
>> expert mode. The applet creates a new collection only if I base it on
>> an existing collection.
>>
>> Is this likely to be a local configuration issue, a known problem or
>> something else?
>>
>> I'd appreciate any light anyone can shed on the situation.
>>
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> greenstone-users mailing list
> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>
>
> End of greenstone-users Digest, Vol 35, Issue 5
> ***********************************************