RE: [greenstone-users] gli password error - resolved :)

From mdewsnip@cs.waikato.ac.nz
DateMon, 20 Feb 2006 14:26:20 +1300 (NZDT)
Subject RE: [greenstone-users] gli password error - resolved :)
In-Reply-To (75CF552F30ECFA439D9B3008906F2A3738765C-STAWINCOMAILCL1-staff-vuw-ac-nz)
Hi Jon,

I think this could be our fault. Please check if you are missing the
gsdl/bin/java/GLIServer.jar file, or maybe even the whole gsdl/bin/java
directory?

Did you use Install.sh or setupLinux.bin when installing Greenstone v2.63?

Regards,

Michael

> Hi,
>
> I had the same problem... So I've changed "cgi-bin/library/gliserver"
> to "cgi-bin/library/gliserver.pl" and although it stops the error I was
> getting previously, I now get a new one when I try to create or open a
> collection:
>
> "An error has occurred on the remote Greenstone Server while performing
> this operation:
>
> Java failed: java -classpath
> "/home/dev/html/gsdl/bin/java/GLIServer.jar"
> org.greenstone.gatherer.remote.ZipCollectionConfigurations
> "/home/dev/html/gsdl/collect/digi-collection- configurations.zip"
> "/home/dev/html/gsdl/collect" "
>
> After this, if I close the GLI and start it up again, the preferences
> revert to "cgi-bin/library/gliserver" and I need to change it back to
> .pl again.
>
> Any idea what the problem is?
>
> Thanks, Jon
>
> -----Original Message-----
> From: greenstone-users-bounces@list.scms.waikato.ac.nz
> [mailto:greenstone-users-bounces@list.scms.waikato.ac.nz] On Behalf Of
> anson@treebay.org
> Sent: Saturday, 18 February 2006 6:23 AM
> To: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> Subject: [greenstone-users] gli password error - resolved :)
>
> Hi Ya'll,
> to follow up - the gliserver preferences in the applet must correctly
> point to "cgi-bin/library/gliserver.pl" in my case, and not
> "cgi-bin/library/gliserver" silly error on my part, great software,
> runnin' smoothly now :)
>
> ap
>
>> Hi,
>>
>> You need to create some user accounts for remote building, as
>> described in the "Authentication" section of
>>
> http://www.cs.waikato.ac.nz/~mdewsnip/greenstone/west-yorkshire/remote-g
> reenstone.html.
>> The default admin user is not set up for remote building.
>>
>> Regards,
>>
>> Michael
>>
>>
>>
>> anson@treebay.org wrote:
>>
>>>Hi All,
>>>excellent project (Again) and now we're getting ready to test drive
>>>with some real data - logging in to the GLI applet gives an error with
>
>>>login / password admin / admin = any ideas? reports a gliserver error
>>>thanks ap
>>>
>>>
>>>_______________________________________________
>>>greenstone-users mailing list
>>>greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
>>>https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>
>
>
> _______________________________________________
> greenstone-users mailing list
> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>
> _______________________________________________
> greenstone-users mailing list
> greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>
>