RE: [greenstone-devel] Greenstone installation problem

From Tayze MacKenzie
DateMon, 29 Jan 2007 21:56:54 -0400
Subject RE: [greenstone-devel] Greenstone installation problem
In-Reply-To (45B913A1-5030301-cs-waikato-ac-nz)
Hi Michael thanks for the reply. I don't see anything out of the ordinary
in that file. Here are the settings you had mentioned ...

gsdlhome "/home/cmidocs/public_www/gsdl"
httpprefix /gsdl
httpimg /gsdl/images
maxrequests 10000

I noticed that there are only 3 files in the
/home/cmidocs/public_www/cgi-bin folder (gsdlsite.cfg, library, oaiserver)
while the rest are in /home/cmidocs/public_www/gsdl/cgi-bin (CGI.pm,
gliserver.pl, resdresults.cgi, trackreport.cgi, getior, gsdlCGI.pm,
savereport.cgi, usabcgi.pm). Is this correct?

Thanks again,

Tayze

-----Original Message-----
From: Michael Dewsnip [mailto:mdewsnip@cs.waikato.ac.nz]
Sent: January 25, 2007 4:31 PM
To: R. Tayze MacKenzie
Cc: greenstone-devel@list.scms.waikato.ac.nz
Subject: Re: [greenstone-devel] Greenstone installation problem

Hi,

This sounds like something is wrong in the Greenstone
"cgi-bin/gsdlsite.cfg" file -- check that the "gsdlhome", "httpprefix"
and "httpimg" settings are correct.

Regards,

Michael

R. Tayze MacKenzie wrote:

>Here's the problem we're having ...
>
>We have successfully loaded the greenstone software and created several
>collections on a windows machine but are having dificulty getting it to
work on
>a network server. When performing the install most of the default options
were
>chosen. The exceptions were:
>
>The installation directory - it was installed to /home/cmidocs/public_www
(web
>address - http://docs.informatics.management.dal.ca/gsdl)
>
>An existing cgi-bin directory was used - /home/cmidocs/public_www/cgi-bin
(web
>address - http://docs.informatics.management.dal.ca/cmidocs/cgi-bin)
>
>
>The first page
>(http://docs.informatics.management.dal.ca/cmidocs/cgi-bin/library) loads
but
>all links on that page are incorrect. Rather than point to the above
script
>they link to
>http://docs.informatics.management.dal.ca/cmidocs/cgi-bin/cmidocs/library?.
..
>which has an extra "cmidocs" appended after the "cmidocs/cgi-bin".
>
>I have attempted to look at the installer's guide and developer's guide to
find
>out what setting to change with no luck as of yet. Could you please advise
>what change I need to make or whether I need to delete the current
installation
> and re-install with diferent parameters.
>
>Thanks for your help,
>
>Tayze MacKenzie
>
>
>R. Tayze MacKenzie
>MBA (Candidate)
>Dalhousie University
>R.Tayze.MacKenzie@dal.ca
>(902) 843-0196
>
>_______________________________________________
>greenstone-devel mailing list
>greenstone-devel@list.scms.waikato.ac.nz
>https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-devel
>
>
>
>