[greenstone-users] buildcol.pl : strange 'Broken pipe' error

From Steve Jones
DateTue, 17 Jul 2007 18:43:13 +1200
Subject [greenstone-users] buildcol.pl : strange 'Broken pipe' error
Hi

Until recently I've had no problem importing, building, deploying
Greenstone 3 collections from the command line.

But now I get a weird 'Broken pipe' error during the build process...

-------- this happens --------------
$ buildcol.pl -collectdir <correct full path is here> hcibib
WARNING: None of -removeold, -keepold or -incremental were specified,
defaulting to -removeold. Current contents of building directory will
be deleted.

*** creating the compressed text

collecting text statistics (mgpp_passes -T1)
ArcPlug: processing <correct full path is here>/hcibib/archives/
archives.inf

USAGE:
mgpp_passes [-J doc-tag] [-K level-tag] [-L index-level]
[-m invf-memory] [-T1] [-T2] [-I1] [-I2] [-S]
[-C] [-h] [-d directory] -f name

GAPlug: processing HASH0144.dir/doc.xml
Broken pipe
$
---------------------------------------------

This is independent of the document, or the plugin that processed the
documents during import.
The failure is always the same.

Building is completely fine if I use the -debug option for
buildcol.pl

Obviously there's an inter-process communication problem. But I've
got no idea what it is or how to fix it.

I'm using Greenstone 3 on OS 10.4.10

Cheers
Steve

_________________________
Steve Jones
Associate Professor, Computer Science
University of Waikato
Private Bag 3105
Hamilton, New Zealand
stevej@cs.waikato.ac.nz