RE: [greenstone-users] gli password error?

From Jon Povey
DateFri, 17 Feb 2006 15:24:39 +1300
Subject RE: [greenstone-users] gli password error?
Hi,

I'm having this problem also, but I've already created a user, and added
it to the group remote-superuser.

But I still can't create or open any collections when I try to log in as
this user.

Thanks

Jon

-----Original Message-----
From: greenstone-users-bounces@list.scms.waikato.ac.nz
[mailto:greenstone-users-bounces@list.scms.waikato.ac.nz] On Behalf Of
Michael Dewsnip
Sent: Friday, 17 February 2006 10:00 AM
To: anson@treebay.org
Cc: greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
Subject: Re: [greenstone-users] gli password error?

Hi,

You need to create some user accounts for remote building, as described
in the "Authentication" section of
http://www.cs.waikato.ac.nz/~mdewsnip/greenstone/west-yorkshire/remote-g
reenstone.html.
The default admin user is not set up for remote building.

Regards,

Michael

anson@treebay.org wrote:

>Hi All,
>excellent project (Again) and now we're getting ready to test drive
>with some real data - logging in to the GLI applet gives an error with
>login / password admin / admin = any ideas? reports a gliserver error >thanks ap
>
>
>_______________________________________________
>greenstone-users mailing list
>greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
>https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users
>
>
>
>


_______________________________________________
greenstone-users mailing list
greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users