[greenstone-devel] [greenstone - Help] Download won't

From SourceForge.net
DateTue Apr 15 08:45:39 2008
Subject [greenstone-devel] [greenstone - Help] Download won't
Read and respond to this message at:
https://sourceforge.net/forum/message.php?msg_id=4904929
By: brucefulton

I have a test installation of 2.80 in VMWare workstation v6.0.3 using Ubuntu
7.10 desktop as the guest OS. Greenstone installs without a problem (binaries),
and for this exercise I have accepted all defaults. Greenstone itself loads
and the demo collection is browseable. GLI will load (although oddly, and perhaps
related, I must execute it from the .../gli directory with the command 'bash
gli.sh' as executing './gli.sh' returns a '.: 96: setup.bash: not found' error,
even though setup.bash is located in .../gsdl). When I run the GLI and attempt
to download something, it fails to make any kind of connection. For example,
I will select OAI and a valid OAI base URL. When I select Server Information,
it returns Server information is unavailable. However, I can enter the base
URL plus ?verb=Identify in the browser and it returns the appropriate xml. All
other network and webserver functions (Apache2) seem to be in proper working
order. GLI exits normally without any errors. Any thoughts?

______________________________________________________________________
You are receiving this email because you elected to monitor this forum.
To stop monitoring this forum, login to SourceForge.net and visit:
https://sourceforge.net/forum/unmonitor.php?forum_id=38148