[greenstone-devel] [greenstone - Help] RE: Download won't

From SourceForge.net
DateThu Apr 17 13:11:49 2008
Subject [greenstone-devel] [greenstone - Help] RE: Download won't
In-Reply-To (4909803-38148-sourceforge-net)
Read and respond to this message at:
https://sourceforge.net/forum/message.php?msg_id=4909852
By: brucefulton

No, vmware workstation in NAT mode doesn't require proxy settings. It just sets
up a virtual LAN with a 192.168.x.x IP address.

I have tried three or four ground-up installations, and this is completely
replicable.

Interestingly enough, I also tried an alternate installation using v2.74. In
that case, I still experienced the same symptoms with GLI and in addition, the
web address for the general library wouldn't work. Entering
http://greenstone/gsdl/cgi-bin/library resulted in a 404-type error. I could
enter http://greenstone/gsdl, and the directory listing included cgi-bin along
with all the other directories. The other directories would display contents,
but cgi-bin returned a 'not found' error. I chmoded all directories to 777 for
trouble shooting purposes, after which nothing at all would load. I reviewed
the mods to the apache conf file(in Ubuntu, these are actually stored in
/etc/apache2/sites-enabled/000-default, which symlinks to the linux standard
httpd.conf) and all appears normal.

I have not tried earlier versions of Ubuntu yet, although I understand others
have been successful at installing on some version or other of Ubuntu using
the binaries without having to compile from source. Since this is intended to
be a practical lab exercise for student learning, I'd like to try to figure
out how to make the binaries work.


______________________________________________________________________
You are receiving this email because you elected to monitor this forum.
To stop monitoring this forum, login to SourceForge.net and visit:
https://sourceforge.net/forum/unmonitor.php?forum_id=38148