Re: [greenstone-users] Using a remote Greenstone for buildingcollections

From Argon7 List User
DateTue, 29 Nov 2005 11:18:54 +0100
Subject Re: [greenstone-users] Using a remote Greenstone for buildingcollections
In-Reply-To (438A33AD-80600-dlconsulting-co-nz)
hi stefan,

i can access http://<mydomain>/gsdl/cgi-bin/library.exe without any problem.
concerning the remote GLI, i've done all steps as explained in the doc
(including modifying the path and restarting the windows server).
now, i've applied your tip and renamed gliserver into gliserver.pl. it
made a difference: no more "page not found"! but now i got a message:
"CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set
of HTTP headers."
and i think that the webserver returns an error "502"...
it seems to be something to do with the combination of IIS and perl cgi
script...
could anyone help me to solve this problem??? several employees of my
client are waiting to be able to use the remove GLI...

thanks and best regards,

-- j:o)

Stefan Boddie wrote:
> Hi Jo,
>
> I don't know much about the gliserver script, but it's a perl script and
> looks like it should run ok under Windows.
>
> Can you access http://<mydomain>/gsdl/cgi-bin/library.exe successfully?
> If you can't there must be an error in your IIS configuration, making
> gsdl/cgi-bin inaccessible. If you can then you might try renaming
> gliserver to gliserver.pl, and pointing your browser at
> http://<mydomain>/gsdl/cgi-bin/gliserver.pl. IIS sometimes doesn't like
> files without extensions, in my experience.
>
> Regards,
> Stefan.