[greenstone-users] Re: import.pl problem in Linux installation

From Hong Zhang
DateFri Mar 4 03:17:41 2011
Subject [greenstone-users] Re: import.pl problem in Linux installation
In-Reply-To (AANLkTik9rkswhrmd6cSLVJ-6wk3O01Q71rmkbVKOVE2F-mail-gmail-com)
Hi,

I installed v2.8.3 on a Linux server. Since the perl version is 5.10.1, I
did the workaround according to the instruction at:
http://wiki.greenstone.org/wiki/index.php/2.83_Release_Notes#Perl_5.8.9_for_Linux

But import.pl still generates the following error message (myhtml2 is an
example collection I created with mkcol.pl.)
classrm01:/homei/users/hzhang1/Greenstone 661 $ perl -S import.pl -removeold
myhtml2

Can't load
> '/homei/users/hzhang1/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/auto/XML/Parser/Expat/Expat.so'
> for module XML::Parser::Expat:
> /homei/users/hzhang1/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/auto/XML/Parser/Expat/Expat.so:
> wrong ELF class: ELFCLASS32 at /usr/lib/perl/5.10/DynaLoader.pm line 192.
> at /homei/users/hzhang1/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/XML/Parser.pm
> line 14
> Compilation failed in require at
> /homei/users/hzhang1/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/XML/Parser.pm line 14.
> BEGIN failed--compilation aborted at
> /homei/users/hzhang1/Greenstone/perllib/cpan/perl-5.8/XML/Parser.pm line 18.
> Compilation failed in require at
> /homei/users/hzhang1/Greenstone/perllib/collConfigxml.pm line 60.
> BEGIN failed--compilation aborted at
> /homei/users/hzhang1/Greenstone/perllib/collConfigxml.pm line 60.
> Compilation failed in require at /homei/users/hzhang1/Greenstone/perllib/
> colcfg.pm line 32.
> BEGIN failed--compilation aborted at
> /homei/users/hzhang1/Greenstone/perllib/colcfg.pm line 32.
> Compilation failed in require at
> /homei/users/hzhang1/Greenstone/bin/script/import.pl line 60.
> BEGIN failed--compilation aborted at
> /homei/users/hzhang1/Greenstone/bin/script/import.pl line 60.


Do you have any idea what's the possible problem? The remote GLI is not
working, either, although the collections can be browsed and searched on the
web site without problem. Moving a pre-built collection under the collect/
also works fine.

Thanks a lot,
Hong
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20110301/dea73c24/attachment-0001.html