[greenstone-users] Remote GLI failure no ImageMagick

From Larry Sheldon
DateTue Mar 1 07:50:56 2011
Subject [greenstone-users] Remote GLI failure no ImageMagick
Hello All,

I am using the remote GLI that was installed when I downloaded 2.83 onto
my desktop computer that uses Windows XP. This was the system that I used
to develop our digital library before we uploaded to our webserver. The
server that we are using has: Apache 2.2 and Greenstone 2.83. and the
server operating system is Windows 2008 Standard 32bit.

When using the remote GLI we receive the message that there is no
ImageMagik

I tried to use this fix that was in the users archive


http://www.nzdl.org/gsdlmod?e=q-00000-00---off-0gsarch--00-0----0-10-0---0--
-0direct-10---4-----dte--0-1l--11-en-50---20-about-remote+gli+image+magick--
00-0-1-00---4----0-0-11-0-0utfZz-8-00&a=d&c=gsarch&srp=0&srn=0&cl=search&d=4
CC799B5-5040202-cs-waikato-ac-nz


We followed the instructions that were given and still are receiving 2
error messages.

The first one reads:
Server returned HTTP response code 500 for URL:
http://65.51.1.228.3:333/greenstone/cgi-bin/gliserver.pl

then when you click on OK I receive a message:
Unable to get the list of classifiers using classinfo.pl -listall.--

Thanks in advance for your help

Larry

Larry Sheldon
Librarian/Archivist
New Rochelle Public Library
1 Library Plaza
New Rochelle, New York 10805
914-813-3749
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20110228/8254d0c0/attachment.html