Re: [greenstone-devel] Greenstone installation problem

From R. Tayze MacKenzie
DateThu, 1 Feb 2007 17:34:06 -0400
Subject Re: [greenstone-devel] Greenstone installation problem
In-Reply-To (45C255A1-40605-cs-waikato-ac-nz)
WOW!!! That was such an easy solution and yet soooooo hard to come by.

Thanks for your help!

Tayze

Quoting Katherine Don <kjdon@cs.waikato.ac.nz>:

>
> Hi Tayze
>
> Is gwcgi set in the gsdlsite.cfg file (its commented out by default).
> If its not set, you could try setting it to /cmidocs/cgi-bin/library (or
> /cgi-bin/library or other value) and see if that helps.
>
> Regards,
> Katherine
>
> Tayze MacKenzie wrote:
>> Hi Michael thanks for the reply. I don't see anything out of the ordinary
>> in that file. Here are the settings you had mentioned ...
>>
>> gsdlhome "/home/cmidocs/public_www/gsdl"
>> httpprefix /gsdl
>> httpimg /gsdl/images
>> maxrequests 10000
>>
>> I noticed that there are only 3 files in the
>> /home/cmidocs/public_www/cgi-bin folder (gsdlsite.cfg, library, oaiserver)
>> while the rest are in /home/cmidocs/public_www/gsdl/cgi-bin (CGI.pm,
>> gliserver.pl, resdresults.cgi, trackreport.cgi, getior, gsdlCGI.pm,
>> savereport.cgi, usabcgi.pm). Is this correct?
>>
>> Thanks again,
>>
>> Tayze
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Michael Dewsnip [mailto:mdewsnip@cs.waikato.ac.nz]
>> Sent: January 25, 2007 4:31 PM
>> To: R. Tayze MacKenzie
>> Cc: greenstone-devel@list.scms.waikato.ac.nz
>> Subject: Re: [greenstone-devel] Greenstone installation problem
>>
>> Hi,
>>
>> This sounds like something is wrong in the Greenstone
>> "cgi-bin/gsdlsite.cfg" file -- check that the "gsdlhome", "httpprefix"
>> and "httpimg" settings are correct.
>>
>> Regards,
>>
>> Michael
>>
>>
>>
>> R. Tayze MacKenzie wrote:
>>
>>
>>> Here's the problem we're having ...
>>>
>>> We have successfully loaded the greenstone software and created several
>>> collections on a windows machine but are having dificulty getting it to
>>
>> work on
>>
>>> a network server. When performing the install most of the default options
>>
>> were
>>
>>> chosen. The exceptions were:
>>>
>>> The installation directory - it was installed to /home/cmidocs/public_www
>>
>> (web
>>
>>> address - http://docs.informatics.management.dal.ca/gsdl)
>>>
>>> An existing cgi-bin directory was used - /home/cmidocs/public_www/cgi-bin
>>
>> (web
>>
>>> address - http://docs.informatics.management.dal.ca/cmidocs/cgi-bin)
>>>
>>>
>>> The first page
>>> (http://docs.informatics.management.dal.ca/cmidocs/cgi-bin/library) loads
>>
>> but
>>
>>> all links on that page are incorrect. Rather than point to the above
>>
>> script
>>
>>> they link to
>>> http://docs.informatics.management.dal.ca/cmidocs/cgi-bin/cmidocs/library?.
>>
>> ..
>>
>>> which has an extra "cmidocs" appended after the "cmidocs/cgi-bin".
>>>
>>> I have attempted to look at the installer's guide and developer's guide to
>>
>> find
>>
>>> out what setting to change with no luck as of yet. Could you please advise
>>> what change I need to make or whether I need to delete the current
>>
>> installation
>>
>>> and re-install with diferent parameters.
>>>
>>> Thanks for your help,
>>>
>>> Tayze MacKenzie
>>>
>>>
>>> R. Tayze MacKenzie
>>> MBA (Candidate)
>>> Dalhousie University
>>> R.Tayze.MacKenzie@dal.ca
>>> (902) 843-0196
>>>
>>> _______________________________________________
>>> greenstone-devel mailing list
>>> greenstone-devel@list.scms.waikato.ac.nz
>>> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-devel
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>>
>> _______________________________________________
>> greenstone-devel mailing list
>> greenstone-devel@list.scms.waikato.ac.nz
>> https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-devel
>


R. Tayze MacKenzie
MBA (Candidate)
Dalhousie University
R.Tayze.MacKenzie@dal.ca
(902) 843-0196