[greenstone-users] Urgent Help needed for GreenStone Library Interface

From Samveg Joshi
DateFri Mar 12 06:40:18 2010
Subject [greenstone-users] Urgent Help needed for GreenStone Library Interface
In-Reply-To (676ffb3b1003110827s4882c437q9bfb84ff3c34ae3a-mail-gmail-com)
Hi Brad,

I tried running gli.bat from the Command Prompt and it worked.

I think the shortcut from the Startâ–¡Programs menu is not working may be some
issue with the Operating system.

I will again try to do it with Windows XP.

Thanks

Samveg

From: Brad Rhoads [mailto:bdrhoa@gmail.com]
Sent: 11 March 2010 21:58
To: Samveg Joshi
Cc: greenstone-users
Subject: Re: [greenstone-users] Urgent Help needed for GreenStone Library
Interface

We were doing some basic training this week and ran into this with Windows
7. Didn't have time to resolve it, but things to try:

Make sure you're running as an admin - just guess it could be permission
problems.
Try running in XP mode.

Just guesses, let us know how it works out.

Thanks!

On Thu, Mar 11, 2010 at 6:35 AM, Samveg Joshi <samveg.gnov09@spjain.org>
wrote:

Dear all,

I have just installed Greenstone 2.83 and Jre1.6 but the greenstone Library

Interface (GLI) is not opening. I have tried to open gli batch file but it

flashed for a while and shuts it down.

I will be grateful to you if you guide me for the same.

Kind regards,

Samveg


_______________________________________________
greenstone-users mailing list
greenstone-users@list.scms.waikato.ac.nz
https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/listinfo/greenstone-users


--
---------------------------
www.maf.org/rhoads
www.ontherhoads.org

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://list.scms.waikato.ac.nz/mailman/private/greenstone-users/attachments/20100311/21374e99/attachment.html